What kind of music do you
want to listen to?
';
  1. Performance Anggrek Juwet

    Festival Patrol Se Jatim

    NA

    {"url":null,"pid":"wDgweBrb","length":"272"}
  2. Performance Anggrek Juwet Song Lyrics

    Dino iki mujur tenan
    Aku ngamen neng njero bis-bisan
    Penumpange longgar tenan, supire gal-ugalan
    Aku tibo jempalikan, neng pojokan

    Arek ayu klambi abang
    Cukuran lanang, semiran abang
    Alise nanggal sepisan, idepe pasangan
    Sayang untune bathikan kopi lambada

    Iku ngono ra sepiro, Nda.
    Ibarat aku nduwe konco
    Lagake koyok jutawan, ngalur ngidul nggowo koran
    Tibakno gendeng anyaran, ditapok setan

    Iku ngono ra sepiro, Kang.
    Ibarat aku nduwe tonggo
    Areke ayu temenan, jarang metu neng embongan
    Tibakno meteng rong wulan, merek ojekan.

    Uger arane, gerbongan iku julukane
    Wedokane lemu-lemu, dioyen ngguya-ngguyu
    Alamak dioyen ngguya-ngguyu.

    Dino iki mujur tenan
    Aku ngamen neng njero bis-bisan
    Penumpange longgar tenan, supire gal-ugalan
    Aku tibo jempalikan neng pojokan

    Arek ayu klambi abang
    Cukuran lanang, semiran abang
    Alise nanggal sepisan, idepe pasangan
    Sayang untune bathikan, kopi lambada

    Iku ngono ra sepiro nda, ibarat aku nduwe konco
    Lagake koyok jutawan, ngalur ngidul nggowo koran
    Tibakno gendeng anyaran, ditapok setan

    Iku ngono ra sepiro kang, ibarat aku nduwe tonggo
    Areke ayu temenan, jarang metu neng embongan
    Tibakno meteng rong wulan, merek ojekan

    Uger arane, gerbongan iku julukane
    Wedokane lemu-lemu, dioyen ngguyang-ngguyu
    Alamak dioyen ngguya-ngguyu
    Alamak dioyen ngguya-ngguyu

    Lyrics powered by www.musixmatch.com

    Artists

    1. Anggrek Juwet

      Singer

    2. Music Director

    3. Lyricist